Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Kategóriák

​A játék webáruház sok szép meglepetést tartogat

A gyerekek fejlődésében az első néhány év igen meghatározó lehet. Mind a szellemi fejlődését, mind a személyiség kialakulását ezek az évek fogják megszabni.

Ezért fontos, hogy foglalkozzunk sokat gyerekeink fejlesztetésével, nevelésével. A tanulás ebben a korban még játékos formában a legésszerűbb, hiszen így a lurkók élvezettel fedezik fel az új dolgokat, és szülőknek is sokkal üdítőbb, ha szórakozva taníthat új dolgot a csemetéjének. Ha visszagondolsz a gyerekkorodra, ráeszmélsz, hogy Te is hamarabb tanultál meg számolni, ha azt egy-egy versike, vagy egyéb játékos formában kellett megtenni. Az Okosjáték játék webáruház ezért összegyűjtötte neked azokat a kiváló társasjátékokat, amelyek nemcsak szórakoztatóak a kicsik számára, hanem nevelő, oktató jelleggel is bírnak. Az játék webáruház a vásárlást is megkönnyíti azáltal, hogy kategorizálva vannak a termékek, így egyszerűbb kiválasztani a megfelelő játékot. Nem mindegy ugyanis, hogy milyen játékot vásárolunk a gyerkőcöknek. Az egészen kicsi gyerekek esetében például figyelnünk kell arra, hogy egészen apró darabokat, amit könnyen lenyelhetnek, ne tartalmazzon a játékdoboz. Számukra azok a játékok ideálisak, amelyekkel a koordinációs készségüket fejleszthetik. Később már kaphatnak színes kártyákat, különböző ábrákkal, hiszen ezzel bővíthető a szókincsük. A játék webáruház termékei között található társasjátékokat nem csak a gyerekeknek szereznek vidám perceket, hanem a szülőknek is. Te is biztos örömmel figyeled, ahogy csemetéd napról napra ügyesebb lesz, és egyre többet érdeklődik a világ dolgai iránt. Nézz szét Te is a játék webáruház termékei között, és lepd meg a gyerekeket egy szép társasjátékkal karácsonyra!

Tartalomhoz tartozó címkék: Cikkek