Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Termékek Menü

​A gyerekjáték választás nem gyerekjáték

Manapság az egész pici gyerekeknek is rengeteg játéka van, hiszen már babanézés alkalmával is játékokkal lepik meg a kicsiket és továbbra is minden ünnepen ez a legtrendibb ajándék.

A lurkók számára a gyerekjáték a legörvendetesebb meglepetés, de nagy a felelősség, hogy egyáltalán mit válasszunk, hogy ne csak egy legyen megint a sok közül. A tökéletes gyerekjáték nemcsak egyalkalmas, vagyis nem arról szól, hogy megnézzük, szép, jó és már tesszük is tovább, vagy rosszabb esetben tönkre is megy egy-két igénybevétel után.

A megfelelő választás egy olyan darab, ami minőségi, strapabíró, huzamosabb ideig leköti a figyelmet, szélesebb fejlettségi szintet foglal magába, hogy kisebbek és nagyobbak is használhassák, valamint a megajándékozott is tudja pár hónap, esetleg év múlva is hasznát venni, ami pedig ismét kapcsolódik az időtállósághoz is. A legjobb, ha a gyerekjáték többszintes, így a kezdő pálya ismereteinek megszerzése után lehetőség van fejlődni és magasabb lépcsőfokra lépni.

Jó, ha a gyerek tud önállóan is játszani vele, de adjon teret a társas foglalkozásnak is, akár másik korabelivel vagy szülővel is. Hiszen nem mindig van valaki, akivel a szociális élmények élhetők meg, de az sem előnyös, ha egy egyszemélyes játék annyira magába kebelezi, hogy társaságra már nem is vágyik. Egy gyerekjáték általában korosztály szerint van besorolva, de érdemes figyelembe venni a szóban forgó gyerkőc fejlettségi szintjét, mert lehet, hogy már a magasabb szintű szórakozás, foglalkozás felel meg a számára.

Tartalomhoz tartozó címkék: Cikkek