Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Kategóriák

A Logico Piccolo a fejlesztés és foglalkoztatás királya!

A Logico Piccolo a fejlesztés és foglalkoztatás királya!

A Logico Piccolo olyan kereteket, táblákat, játékszereket kínál, melyek egyrészt a gyermekek számára ellenállhatatlanok, másrészt markánsan hozzájárulhatnak a készség- képesség szintű fejlődéshez. 

Hogy ez miért érdekes és lényeges? A gyermekek külső ráhatások nélkül is fejlődnek, mivel folyamatosan monitorozzák a környezetüket s az abban élők viselkedését, reakcióit, megnyilvánulásait. Ezekből a reflexiókból alapvetően rengeteget tanulnak. A tárgyak és egyéb eszközök hamar felkeltik az érdeklődésüket, s az ezekkel szerzett tapasztalatok tovább bővítik tudástáruk körét. Vagyis, ha te külön nem adsz a kezükbe játékot, akkor is megkeresik a szórakoztatásukra alkalmas kellékeket.

Ha ez egy WC guriga, akkor azt, de a lurkók gyakorlatilag bármiből képesek játékot csinálni. Tehát a fejlődés meglétének ténye megkérdőjelezhetetlen, viszont annak az üteme már korántsem mellékes, s ez az, amiben te rengeteget segíthetsz gyerkőcödnek. Persze nem kényszerítéssel, mert az azonnal megszünteti a lelkesedés minden egyes önkéntelenül is feltörő formáját. A tanulás, ami kötelező éppen ezért nem eléggé vonzó, mert korlátokat és szabályokat kínál, melyeket tiszteletben kell tartani. De mi van az önfeledt játékkal? Amikor gyermekednek megszűnik a világ, a környezet nemes egyszerűséggel mellékessé válik és csak ő meg a játékszer vannak főszerepben? Bizony akkor a képességek, készségek legyen szó kreativitásról, logikáról, térlátásról vagy ritmusérzékről úgy fejlődnek, úgy válnak árnyaltabbá, hogy ezekből a folyamatokból lurkód mit sem vesz észre.

Mert ő átadja magát a nagybetűs élménynek, amit a játék tálcán nyújt át. A Logico Piccolo az unalom ősi ellensége! A gyártó a nyelvi képességek fejlesztésére, a szövegértés megszerettetésére, a logika erősítésére vagy éppen a számok világának ismertetésére tökéletes alternatívákat kínál, de kifejezetten iskolakezdéshez készített variációk közül is válogathatsz. A vidámság, az érdekes feladványok, az érdekfeszítő kihívások és a felhőtlen szórakozás olyan kombináció, melyért élnek-halnak a gyermekek, s melyért a szülők is hálát rebegnek, köszönhetően az észrevétlen tanulás előnyeinek.

Tartalomhoz tartozó címkék: Logico Piccolo Logico Piccolo játék