Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Kategóriák

A Dixit társasjátékok titka

A Dixit társasjátékok titka

A Dixit társasjáték nem kíván egyebet, csak mesés képzelőerőt. Márpedig nincs is annál izgalmasabb, mint amikor szabadon útjára eresztheted a fantáziádat! 

Ha gyermekednek keresel játékot, akkor pedig jó, ha tudod: a belső világ rajzolta képkockák kiélése nem csak azért lényeges, hogy ezzel is könnyebbé váljon a lurkó lelkiismerete, vagy épp szíve, hanem azért is, mert így megannyi rejtett vágyáról, álmáról megbizonyosodhatsz, tudomást szerezhetsz. Minden életkorban prioritást élvez, hogy a képzeletvilág ne haljon el. A monotonitást követelő munkák hajlamosak arra, hogy elnyomják az emberekben az egyéni intuíciók alkotta mozaikokat.

Ez valahol érthető, hiszen a nap nagy hányadát valamilyen feladattal töltjük, ami teljes koncentrációt, fókuszálást igényel. Ettől függetlenül, vagy talán épp ezért elengedhetetlen, hogy a bensőnkben megfogalmazódott érzések, gondolatok felszínre jussanak. A fantázia nem csak a gyermekek játszótere, sőt. A Dixit társasjátékok alapvetően ebben mások. Meglepően új élményt adnak a résztvevőknek, még akkor is, ha a játékosok ismerik egymást.

Ez a fajta újdonság olyan plusz töltetet ad a játéknak, amitől a színes illusztrációk, a minőségi alkotóelemek még értékesebbé válnak. Kicsik, és nagyok egyaránt áldozhatnak az önfeledt játék oltárán. Ha barátaidnak szánnád a Dixit társasjátékot, akkor készülj fel a vérbeli csapatépítés élményére. A kor mellékes. A képzeletvilág kiteljesedésével felejthetetlen pillanatok részesévé válhatsz, mindezt egy csodaszép kivitelben elkészített társasjáték közreműködésének köszönhetően, ami ráadásul elérhető áron, áruházunkból néhány kattintást követően a tiéd lehet.

Tartalomhoz tartozó címkék: Dixit társasjáték Dixit