Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Termékek Menü

20 tuti tipp karácsonyi ajándék kicsiknek, ovisoknak és nagyobbaknak, tiniknek

Ezen a 20-as tipplistán biztosan minden gyerek számára megtalálod a tökéletes ajándékot karácsonyra! Válogass a különböző készségfejlesztő és társasjátékok közül. Találsz itt játékot lányoknak, fiúknak, és minden játék mellett látható az ajánlott életkor is.

1.Gyümölcsöskert társasjáték 3 éves kortól

Nyerjünk együtt, szedjük le a gyümölcsöket a holló előtt. A gyümölcsöskertben a fák telis-tele vannak gyümölcsökkel. Az alma, körte, cseresznye, szilva már mind megérett, le kell szedni, mielőtt a holló érne oda. A holló akkor tud győzni, ha összeáll a képe a játéktábla közepén.

3 éves kisfiam kedvenc társasjátéka lett a Gyümölcsöskert társasjáték. Imádja gyűjtögetni a kosarába a gyümölcsöket, szinte minden nap elő kell venni játszani. Szép és igényes társasjáték, csak ajánlani tudom.”

http://www.okosjatek.hu/gyumolcsoskert_tarsasjatek_haba_664

 

2.Mókusos csipeszes ügyességi társasjáték gyerekeknek 3 éves kortól

Díjnyertes, gyönyörű, kedves és élvezetes társasjáték a kézügyesség fejlesztésére, színek megkülönböztetéséhez, megismeréséhez... Óvodás gyerekek kedvenc társasjátéka, miközben "észrevétlenül" fejleszti a finommotorikus képességeket, kézügyességet.

„Óvodáskorúaknak kedves, mókás társasjáték. A mókuscsipesz különösen élvezetessé teszi, és még segíti is a finommotorikus képességeket.”

http://www.okosjatek.hu/mokusos_csipeszes_ugyessegi_tarsasjatek_gyerekeknek

 

3.Színfelismerő és forma válogató csipeszes játék 3 éves kortól

Színek, formák felismeréséhez, csoportosításához nagyon szép kivitelű, igényes készségfejlesztő játék. A csipesz pedig a finommotorika fejlesztéséhez kiváló eszköz.

"2,5 évesnek vettük, aki szinte naponta előveszi a játékot és pakolgatja a gyümölcsöket. Nemcsak a színek és a gyümölcsök tanításához tökéletes, hanem elkezdtünk számolgatni is.  A csipesz pedig fejleszti a finommotorikát. Szuper jó kis fejlesztő játék!”

http://www.okosjatek.hu/szinfelismero_es_forma_valogato_csipeszes_jatek_super_sorting_pie

 

4.       Záras készségfejlesztő gyerekjáték, "matatófal" 3 éves kortól

 

Zárak, zárak és zárak! Melyik fiú ne lenne oda ezért a szuper játékért? Nyisd és zárd a 6 féle zárat, vigyázat, mert ezután a gyerekek számára nincs lehetetlen!

„De jó, hogy rátaláltam erre a ritkaságra! Férjemmel gondolkodtunk rajta, hogy készítünk egy ilyet. De jól döntöttünk, hogy megvesszük inkább ezt a gyönyörű játékot!”

http://www.okosjatek.hu/zaras_keszsegfejleszto_melissa_doug_gyerekjatek

 

5.       Kukucska fa készségfejlesztő játék nyitható ajtókkal - a "Farm" 1 éves kortól

Minden gyerek imádja nyitogatni az ajtókat! Most biztonsággal megtehetik! Bekukucskálhatnak az ajtók mögé, hogy meglessék, melyik állat bújt el mögötte.

„2 éves fiúnak vettem, akit nagyon leköt az ajtók nyitása es az állatok ki- bepakolása. Memória játéknak sem utolsó. Szuper ajándék!”

http://www.okosjatek.hu/kukucska_fa_keszsegfejleszto_jatek_melissa

 

6.       Gombos, csatos, zippzáras készségfejlesztő játék 3 éves kortól

Fűzést, cipőfűzést, csatolást, gombolást, zippzárazást lehet gyakorolni ezzel a kézügyesség fejlesztő játékkal. Kézügyességet fejlesztő és puzzle játék egyben.

„A 2 évesem a könnyebb elemekkel játszik, a 4 éves már a fűzéssel.. Nagyon szeretjük!”

http://www.okosjatek.hu/csatos_keszsegfejleszto_jatek_melissa

 

7.       Játék garázs autókkal, nyitható ajtóval, kulcsokkal a zárakhoz 3 éves kortól

Találd meg a kulcsot, hogy melyik nyitja a garázs ajtaját. Ha ez megvan, emeld fel a garázsajtót, majd ha megnyomod a gombot, kigurulnak az autók. Szuper ajándék ötlet fiúk számára.

„Nagyon meg vagyunk elégedve a játékkal. Masszív, szép is, hiszen festett, tehát nincs rajta matrica, amit le lehetne szedni. Kisfiam hosszú ideig eljátszik vele. Ajánlani tudom mindenkinek!”

http://www.okosjatek.hu/jatek_garazs_autokkal_kulccsal

 

8.       Formaberakó, 2 darabos puzzle fajáték gyerekeknek 18 hónapos kortól

Ha sikerült a két puzzle elemet összerakni helyesen, keresd meg, hogy az adott állat milyen ételt szeret. Ha sikerült eltalálnod, akkor az étel formája pont beleillik a képbe. Puzzle játék és még azt is megtanulhatod, hogy melyik állatnak mi a kedvenc eledele.

„Nagyon igényes, szép és erős játék. A mérete pont a kicsi kezekbe való. Sokféle játéklehetőséget kínál. Megéri az árát. Nagy kedvenc!”

http://www.okosjatek.hu/formaberako_es_2_darabos_puzzle_fajatek_egyben

 

9.       Design and drill - elektromos csavarhúzós kreatív játék 3 éves kortól

Válassz egyet a 20 mintakártya közül, majd az elektromos csavarhúzó segítségével alkosd meg a képet. A kép alkotásához az elektromos csavarhúzó mellett kézi csavarhúzót is használhatsz. Ez utóbbi még jobban fejleszti a gyermek kézügyességét.

Egyszerre akár 2 gyerek is játszhat a játékkal. A szerelőtáblán összesen 100 lyuk van, mely végtelen számú alakzatok megalkotására ad lehetőséget.

http://www.okosjatek.hu/design_and_drill_elektromos_csavarhuzos_kreativ_jatek

 

10.   Pet Vet orvosi táska (állatklinika) kulcsokkal nyitható ajtócskákkal 2 éves kortól

Kiváló minőségű, egyedi orvosi táska. A gyerekek imádják a kulcsokat és ajtókat. Ebben a játékban a megfelelő színű kulccsal kinyithatod az ajtókat. A játék tartalmaz orvosi műszereket, amivel meggyógyíthatod a két kis plüss állatot, amik szintén a játék részét képezik.

„Kisfiam állatorvosnak készül. Ez a tökéletes játék neki. Ötletesek a részletek, szép kivitelezés és mellesleg fejleszt is.”

http://www.okosjatek.hu/multifunkcionalis_orvosi_taska_kulcsokkal_nyithato_ajtocskakkal

 

11. Gravity Maze ThinkFun golyópálya építő logikai játék 8 éves kortól

Építs golyópályát úgy, hogy a golyó végig guruljon a pályán. A színes, átlátszó tornyokat olyan módon kell felépíteni a játéktérben, hogy a fém kis golyó könnyedén eljusson a céltoronyig. Nehezebb, mint gondolnád! A játék 60 féle nehezedő feladványkártyát tartalmaz.

"Tökéletes ajándék lett karácsonyra. A fiúk egymás után oldották meg a feladatokat keresve az újabb kihívásokat. Lelkesen, egyedül, de néha támogatva a másikat a cél elérésében. A sikerben pedig megosztoztak, egymás után gurították le a golyókat. Csak ajánlani tudom mindenkinek.”

http://www.okosjatek.hu/gravity_maze_golyopalya_epito_jatek_thinkfun

 

12. Laser Maze ThinkFun logikai játék igazi lézerfénnyel 8 éves kortól

Végre egy játék, aminek van esélye, hogy elcsábítsa a kiskamasz vagy nagykamasz gyereked a számítógép elől!

Tükrök és fények varázslatos világát mutatja be a Thinkfun legújabb logikai játéka! A Laser Maze logikai játékban feladatunk, hogy tükrök segítségével eljuttassunk egy lézersugarat a célba, amihez ezúttal nem tudományos képességeinkre, hanem logikai képességünkre és térlátásunkra lesz szükség.

„Nagyon jó logikai játék, azonnal felkelti a gyerek érdeklődését és másnap sem dobja félre. Türelmet, gondolkodást igényel.”

http://www.okosjatek.hu/laser_maze_thinkfun_lezer_fenyes_logikai_jatek

 

13. Circuit Maze Thinkfun - elektromos áramkör tervező / építő játék 8 éves kortól

A Thinkfun, építve a hagyományaira, újabb labirintusjátékkal lep meg bennünket. Ebben az egyszemélyes feladványokat tartalmazó játékban ismét a játékos tudomány világába visz minket: ezúttal egy áramkört kell kiépítsünk, és ha a feladványt sikeresen oldottuk meg, a felvillanó lámpa a jutalmunk! A feladatkártya megmutatja az áramforrás és a cél helyét, valamint a tereptárgyakét - mindezt összerakva nekiállhatunk töprengeni.

http://www.okosjatek.hu/circuit_maze

 

14. Magyar népmesék társasjáték 5 éves kortól

A Magyar népmesék társasjáték egy 2-6 fő részére készült családi és gyerekjáték, amit 5 éves kortól ajánlunk. A játékosok a magyar népmesék közismert szereplőinek: Tündérszép Ilona, Fehérlófia, Fából faragott Péter, Az okos lány, Csillagszemű juhász vagy a Legkisebb királylány bőrébe bújva indulnak el, hogy egy-egy mesében szerencsével járjanak.

Minden játékban lesz egy saját feladatod, amit teljesítened kell, miközben az általad választott útvonalon vándorolsz az Óperenciás tengeren, az Üveghegyen, és a Sötéterdőn túl fekvő fekete várba. Gyorsnak kell lenned, de még fontosabb, hogy közben összegyűjtsd a varázstárgyakat, amelyek segítenek az utadon.

„Elsőre bonyolultnak tűnik, de nagyon könnyű beletanulni. Kimondottan élvezhető kreatív játék. Végig van lehetőség másik döntést hozni. Egyáltalán nem monoton.”

http://www.okosjatek.hu/magyar_nepmesek_tarsasjatek

 

15. Szellemvadászok Smart Games logikai játék 6 éves kortól

Gondolkoztál már mit csinálnak a szellemek az elátkozott kastélyban?
Használd a fejed és a Szellemvadászokból megtudhatod. Világítsd meg a szellemeket minden kihívásban, azáltal, hogy rájuk teszed az elemlámpát ábrázoló elemeket, a megfelelő helyekre. 60 új feladvánnyal FÉLELMETESEN jó szórakozást nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

Szellemvadászok logikai játék >>

  1. Stone Age junior társasjáték 5 éves kortól  - Az év gyerekjátéka 2016-ban

A Stone Age Junior a közismert Stone Age gyermekeknek szánt változata, ahol a résztvevők javakat gyűjtögetnek, és megpróbálják belőle felépíteni saját kis falujukat. Ebben a játékban úgy kell élnetek mint a kőkorszaki emberek, gyűjtögessétek a különböző árukat, cserélgessetek, és nézzétek meg, hogy növekszik a település!

„Gyönyörű játék! Az 5 és 7 évesemnek is nagyon tetszik. Én is szívesen játszom vele. Nem hiába lett az év gyerekjátéka.”

http://www.okosjatek.hu/stoneagejunior

 

17.   ZOOB 250 darabos építő készlet 6 éves kortól

A ZOOB 250 építő egy nagyon különleges építőjáték. Ellentétben a hagyományos építőkockákkal, a ZOOB-ból készült alkotások mozgathatók. Nem csak nézheted a kész művedet, hanem aktívan játszhatsz is vele!

A gyerekek perceken belül élethű modelleket készíthetnek, vagy belemerülhetnek az alkotásba órákra. Nincs határa a képzeletnek, hogy mit lehet ezzel a játékkal építeni, állatoktól kezdve az UFO-kon át, a dinoszauruszoktól a DNS spirálig bármit megépíthetünk belőle.

Egy ötletfüzet segít az indulásnál, de ha már belejöttél az építésbe, valósítsd meg a saját ötleteidet is!

http://www.okosjatek.hu/zoob_epito_nagy_250db

 

18.   Mysterium társasjáték 8 éves kortól

Misztikus társasjáték a rejtélyek kedvelőinek!

A Mysterium egy egyedülálló hangulatú, kooperatív, asszociációs játék. Bízz a szellemben, hallgass az ösztöneidre, és oldd meg a rejtvényt! Rejtélyes gyilkosság történt az ősi kastélyban. A ti feladatotok kideríteni a titkot… Derítsétek ki ki, melyik eszközzel és hol követte el a gyilkosságot?

http://www.okosjatek.hu/mysterium

 

19.   Fedőnevek társasjáték 12 éves kortól - Codenames világsiker magyar kiadása

A Fedőnevek társasjáték a világ legkedveltebb szójátéka és parti játéka! Legyél Te is titkos ügynök és fedd fel a többi ügynök kilétét! Kulcsszavak segítségével találd meg a saját ügynökeidet, miközben elkerülöd az ellenséges kémeket és a bérgyilkosokat! Aki előbb megtalálja a saját ügynökeit, az nyer! Tökéletes ajándék tiniknek, felnőtteknek. Baráti összejövetelekre is nagyon jó választás.

http://www.okosjatek.hu/fedonevek

 

20.   Roller Coaster Challenge Thinkfun - hullámvasút építő játék 6 éves kortól

Izgalmas mérnöki kihívás, amelyben a saját hullámvasutadat építheted fel! A játékban 40, egyre nehezedő feladvány során kell csúszdák, oszlopok, hurkok és alagutak segítségével egyre összetettebb hullámvasutakat építeni, melyeket aztán a hullámvasút elindításával lehet tesztelni! Neked sikerül?

Roller Coaster építő játék >>

Tartalomhoz tartozó címkék: Cikkek