Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Kategóriák

2018 karácsonyi újdonságok

1. Beesmart - megfigyelő készséget fejlesztő játék

A játékosok dobnak a színkockával és megfigyelik az asztalon lévő virágok színeit, majd a méhecskéjüket ráteszik a megfelelő virágra.

Aki megtalálja azt a virágot, akinek a sorában, oszlopában a legtöbb van a szívből, az mézes csuprot kap jutalmul.

A játékosok feladata, hogy a méhecskék lehelyezésével elsőként gyűjtsenek össze 10 mézes csuprot.

2. Checkpoint Charlie kártyajáték

Izgalmas dedukciós családi társasjáték.

A Checkpoint Charlie a berlini fal egyik leghíresebb határátkelőhelye volt. A K9 ügynökei őrkutyák, akik szigorúan figyelik a Checkpoint Charlie területét. A játékosok célja elsőként 10 pontot összegyűjteni a kém és az annak asszisztensei leleplezésével. Ez csak alapos megfigyeléssel és a megszerzett információkból történő jó következtetéssel lehetséges.

3Hello Dino

Memóriajáték dinoszaurusz kölykökkel és dínótojásokkal.

Nagy kavarodás van a dínó fészekben, a dínó kölykök állandóan másik tojásba bújnak.

A játékosoknak rendet kell tenniük a fészekben, hogy végül minden kölyök a helyére tegyenek.

Aki a helyére teszi a kis dinoszauruszt, az megkapja a hozzá tartozó dínó lapkát.

Aki esőként gyűjt össze az összes dínólapkából egyet, az megnyeri a játékot.

Memóriajáték dínórajongóknak.

4. Déja-Vu

Ebben a játékban a játékosok próbára teszik az emlékezőképességüket. Sorban fordítják fel a lapokat és aki úgy gondolja, hogy egy tárgy képét másodjára látja, elkapja a tárgyat a többi közül.

Ha jól emlékezett, megtarthatja azt, ha viszont hibázott, kiesett a fordulóból. Az győz, aki a legtöbb tárgyat összegyűjti.

5.Luxor családi társasjáték

A játékosok Luxor mesés templomában barangolnak, ahol értékesebbnél értékesebb kincsekre bukkannak.Céljuk a fáraó sírkamrájának felkutatása, de az út során kincseket és titokzatos erővel bíró skarabeuszokat gyűjtenek. Minden játékos 5 kalandort irányít, aki először éri el a fáraó sírkamráját és az út során több kincset gyújt, az kapja legtöbb pontot.

Ideális családi játék 4 fő részére, egyszerű játékszabállyal.

6. Mercado társasjáték

A Mercado társasjátékban a gazdag polgárok egy-egy zsák pénzzel indulnak a piacra, hogy csecsebecsék váráslásával maguknak minél nagyobb presztízst szerezzenek. A kereskedők kegyeiért folyik a versengés. Aki először fizeti ki a termék árát, az megkapja azt és a vele járó pontokat, kiváltságokat is, de ez nem olyan egyszerű, mint hinnéd, mert egyesek hamis pénzt húznak ki a zsákjukból.

Szuper családi társasjáték 2-4 fő részére, 10 éves kortól.

7. Ubongo társasjáték

Tetrisz szerű családi társasjáték

Az Ubongo szabályai percek alatt megtanulhatóak. Ennyire egyszerű:

A játékosok kapnak 12 lapkát, amelyet villámgyorsan le kell tenniük a megadott formában a táblára. A formáért egy speciális dobókockával dobnak. Az időt egy homokóra méri. A játékosok egyszerre oldják meg a feladatot, aki azelőtt készül el, mielőtt a homokóra lepereg, kap egy drágakövet. A játékot az nyeri, akinek a játék végére a legértékesebb drágakő gyűjteménye lesz.

8. Kosmos Természeti törvények kísérletezős készlet

Ez a kísérletezős készlet magyarázatot ad a különböző természeti jelenségekre. A gyerekek már akár 5 éves kortól érdekes kísérleteket végezhetnek.Szuper felkészülés az iskolára is.

Megtudhatod:

-Miért nagyít a nagyító?
-Miért csillognak a szappanbuborékok?
-Miért úsznak a hajók?

9. Aranyásók – Az elfeledett bányák társasjáték

Kalandokkal teli családi társasjáték az aranyásók világában! Az öreg erdőn túl, lent a mélyben húzódnak az elfeledett bányák. A játékosok felfedezőútra indulnak a törpe klánjaikkal. Útközben le kell győzniük az akadályokat, ki kell kerülniük a csapdákat és el kell menekülniük a trollok elől, de mindenekelőtt: meg kell találniuk az értékes kincseket! Körültekintőnek kell lenniük, mert a klán egyik tagja a csapat ellen munkálkodik.

Az Aranyásók kártyajátékot szeretted, ez is tetszeni fog!

10. Brain Connect

Tologasd az elemeket, de ne ész nélkül!

Ugye emlékeztek ezekre a tologatós, képkirakós játékokra?

Most utat kell építened belőlük, úgy, hogy a feladatkártya szerinti pontokat kell összekötnöd egymással.

11. Who did it? Ki tette?

Ebben a játékban gyorsaságra és memóriára lesz szükségetek ahhoz, hogy minél gyorsabban megszabaduljatok a kártyáitoktól, és másra kenjétek a balesetet, miszerint valakinek az állatkája a nappaliba piszkított. Színes, jópofa állatkártyák, gyors partik, a nevetés garantált.

12. Emojito társasjáték

Ebben a vidám állatos játékban egymás után húzzuk a kártyákat, és utánozni kell a kártyán lévő állatok arckifejezését, érzelmeit, a többieknek pedig fel kell ismerniük a letett kártyák közül, hogy melyik volt az általunk bemutatott érzelem. Dixithez hasonló játék.

Utánoznunk hanggal és arckifejezéssel lehet, attól függően, hogy melyik mezőn állunk.

13. Álarcosbál társasjáték

A kavalkádban vajon ki tudod találni ki rejtőzik a maszkok alatt?

Az Álarcosbál játékban minden játékos kap egy szereplapot, de ezek folyamatosan cserélődnek. Ha valaki azt állítja ő a bíró, kétségbe lehet vonni a szavát, és mindenki, aki tévesen hitte magát bírónak, fizetnie kell. És mi történik, ha valaki tévesen tolvajnak, boszorkánynak, vagy királynak mondja magát? Fergeteges partijáték, amelyben 13 karakter maszkja mögé lehet bújni és blöffölni.

14. Álmodj velem társasjáték

Ebben a társasjátékban az egyik játékos az álmodó szerepét ölti magára, a többiek álommanók, tündérek és mumusok. Az álmodó a szemét letakarja, csak a többiek látják a pakli tetején lévő kártyát. Az álmodó célja a kártyán lévő kép kitalálása. A mumusok célja, hogy megtévesszék az álmodót. A tündéreké, hogy segítsék. Az álommanók pedig igyekeznek egyensúlyt teremteni. A ügyes álmodó történetbe is tudja foglalni milyen képeket látott álmában. Gyönyörű asszociációs játék.

15. Azul társasjáték

Azul társasjáték lett 2018-ban az év társasjátéka! Elnyerte a legnevesebb "Spiel des Jahres" nemzetközi díjat.

Ebben a gyönyörű játékban csempekockák lerakásával szerezhetünk pontokat. A játék taktikai- stratégiai feladata mellett az esztétikai élmény is pozitív, amelyet a játékélmény is még megemel.

Újrajátszhatósága nagyon jó, mert a pontszerzés során sok dologra kell figyelni, ezért minden egyes játék után eltervezi az ember, hogy mit fog másképp csinálni a következő játékban / körben. Ezt a szándékot azonban megmásíthatja az éppen a manufaktúrákba véletlenszerűen kerülő 4 csempe kombinációja.

Pár könnyen megjegyezhető szabály van arra vonatkozóan, hogy innen milyen módon választhatunk csempéket, hogyan tehetjük fel a saját táblánkon lévő mintasorra, majd a kör végén hogyan kerülnek át a falra, majd ezek után a pontozásra.

Iskolás korú gyermekekkel is érdemes kipróbálni, mert a játék során észrevétlenül gyakorolhatjuk velük az alapvető matematikai műveleteket, nem utolsó sorban a taktikai – stratégiai érzéküket is fejlesztjük. Ehhez mi sem jobb, mint egy gyönyörű tartozékokból összeállított játék. Viszonylag rövid idő alatt lejátszható, kb. 40 perc. Élvezetes, előre gondolkodást igénylő családi társasjáték.

16. Beyond Baker Street - Sherlock Holmes árnyékában

Ez egy kooperatív játék, amelyben a játékosok csapatot alkotva próbálják Sherlock Holmes-t megelőzve megoldani a bűnügyet. Meg kell találniuk a gyanúsítottat, az indítékot és az alkalmat a bűn elkövetésére. Ehhez megfelelő színű kártyák letételére van szükség, de ez nem olyan egyszerű, hiszen kártyáikat a játékosok nem látják, csak játékostársaik.

17. Igen?

Meg tudnád tippelni, hogy a társaságból hányan jönnének ki egy rossz filmről? Vagy hányan eszik meg a pizza szélét?

Ebben a játékban az a dolgod, hogy ismerd a játékostársaidat, vagy találd ki szokásaikat, gondolataikat. Pontot akkor kapsz, ha meg tudjuk mondani, hányan ittak kávét reggel, vagy hogy hányan vennének fel egy stoppost. A jókedv garantált ezzel a játékkal, nincs versengés, nyertes és vesztes, csak az ismerkedés. Meglepődünk majd miket nem tudtunk a barátainkról!

18. Kódfejtő társasjáték

Asszociációs társasjáték amelyben 2 csapatvezető küzd egymással, hogy üzeneteket (szavakat) juttasson csapata számára.

A Kódfejtő a Fedőnevekhez hasonló társasjáték, azzal a különbséggel, hogy ebben a játékban nem szabad pontos utalásokat adni szavakra, úgy mint a Fedőnevekben, mert itt a többi játékos is tippelhet.

19. Lépten-nyomon Amsterdam

Ebben a társasjátékban 2 csapat verseng egymással. Vajon melyikőjük talál hamarabb 3 pontot a képek alkotta Amszterdamban? 

A csapatvezető bábúja csak egyet vagy kettőt léphet, attól függően, hogy 1 vagy 2 kártyát kaptak utalásként. A játék nincs körökre bontva, így  a két csapat egyszerre lépked. Az győz, amelyiknek a vezetője hamarabb talál összefüggést a célterület és a 10 felcsapott kép között, illetve, hogy a csapat milyen hamar jön rá, hogy hova kell lépniük.

Színes, vidám, asszociációs játék.

20. Robbanó cicák

Ez a játék egy komoly :) stratégiát igénylő, cicaerővel hajtott orosz rulett. A játékosok lapokat húznak egymás után, amíg valamelyikük fel nem húz egy robbanó cicát. Ekkor felrobban, meghal, kiesik a játékból - kivéve, ha van hatástalanítás kártyája: elterelheti a cica figyelmét egy lézerpointer, hasmasszázs vagy épp macskamentás szendvics segítségével. Az összes többi kártyával helyezkedhetsz, támadhatsz vagy kitérhetsz a robbanó cicák elől.

21. Skull partyjáték

A Skull egy blöffölős, licitálós partijáték, amelyben minden játékos 3 virágos és 3 koponyás lapot kap, és ezekből minden körben tesz egyet maga elé,a míg valaki el nem kezdi a licitet. A tét: Amekkora számot mondd, annyi virágos lapot kell felfordítson, legyen ez a lap előtte, vagy más előtt, de ha koponyát is felfordít, elveszít egyet a saját lapjai közül. Taktika, átverés, könnyed szórakozás. 3-6-an játszható.

22. The Mind társasjáték

A The Mind - Érezz rá! nem pusztán egy játék, hanem a csapatélmény új dimenziója!

A kártyapakliban 1-től 100-ig vannak számozva a lapok. A cél, hogy közösen növekvő sorrendben rakjátok ki a kártyáitokat.

A játék szinteken játszódik. Az első szinten csak egy kártya van mindenki kezében, ezt az egy kártyát kell mindenki lerakja az asztal közepére úgy, hogy növekvő sorrendben legyen. Nem beszélhettek egymással, a játékostársadra ránézhetsz, de csak a megérzésedre hagyatkozhatsz! Ha sikerül, jöhet a következő szint! A szintek növekedésével egyre több kártya lesz a kezetekben, egyre nehezebb lesz a játék.

A feladatot együtt kell megoldanotok, méghozzá úgy, hogy nem kommunikálhattok egymással - semmilyen módon. Lehetetlennek tűnik? Nem az!

Hangolódjatok egymásra, használjátok a megérzéseiteket, és ha sikerül az összes szintet teljesíteni, utolérhetetlen élményben lesz részetek!

23. Vérfarkasok

Ebben a játékban a játékosok egy békés falu lakóinak bőrébe bújnak. Egy részük ártatlan lakos, de vannak köztük vérfarkasok is, akik minden éjjel megölnek embert. A túlélők feladata, hogy nappal megtalálják a bűnöst, de vigyázni kell, nehogy egy ártatlan embert ítéljenek el. Néhány lakos különleges képességekkel is rendelkezik: jövendőmondó, vadász, boszorkány, tulajdonságaik pedig a segítségükre lesz a bűnös felderítésében.

Akár 18-an is játszható partijáték 10 éves kor felett.

24. Party Bugs

A bogarak bulizni akarnak, menjenek csak, legalább megszabadulunk tőlük.

Minden játékos körönként egy bogarat küldd a buliba, minél kisebb értékűt, annál hamarabb választhat a diszkógömb körül táncolók közül. Nem csak az a cél, hogy kevesebb pontot veszítsen, hanem, hogy a lapjainak a párját is megtalálja, mert így azoktól is meg lehet szabadulni. Okos taktikázás vidám köntösben.

25. Új BrainBox játékok érkeztek!

BrainBox kvízkártya - Tudományos Ismeretek

A tudomány nagyszerű, és ezzel a zseniális BrainBox Tudományos Ismeretek társasjátékkal most olyan fontos témákról tanulhatnak a 7-11 éves gyermekek, mint az élet körforgása, a fény, a mágnesesség, az egészséges növények, vagy akár az emberi test. A játékot egy tapasztalt általános iskolai tanár fejlesztette, azzal a céllal, hogy több képességi szinten is tanítson a tudományokról, és közben szórakoztató legyen!

BrainBox kvízkártya- Foglalkozások

Mi szeretnél lenni, ha nagy leszel? A BrainBox Foglalkozások társasjátékkal most egy sor izgalmas foglalkozást mutatunk be, mint a színész, űrhajós, táncos, tervező, tűzoltó, vagy akár a labdarúgó. A munka világa soha nem volt még ennyire szórakoztató!

BrainBox kvízkártya- Angol nyelvlecke

Fejleszd angol szókincsedet BrainBox társasjátékkal! Ismerkedj meg a szülinapi bulik, a vásárlás, vagy akár az iskolai tanórák mindennapi helyzeteinek leggyakoribb angol szavaival. A kétnyelvű feliratokat és kérdéseket tartalmazó kártyák két szinten tanítanak, így nem csak a kezdőknek, de a tapasztaltabb angolosoknak is nagyszerű játék lesz!

26. Grabolo Bogyó és Babóca és Grabolo Kisvakond játékok

A Grabolo Bogyó és Babóca és a Kisvakond társasjáték az egész családnak felhőtlen szórakozást nyújt. A játék során kockával kell dobni, meg kell jegyezni a szín és a mesehős kombinációt, majd az asztalra szórt kupacban keresd meg a kártyát! A játék fejleszti a megfigyelőképességet, a koncentrációt és a reflexet. A játék vízhatlan.

       

27. Speed Colors társasjáték

Készen állsz, hogy életre keltsd a fekete-fehér képeket? Nem kell mást tenned, csupán színezni – de azt gyorsan!

A Speed Colors társasjátékban minden kártya kétoldalas. Az egyik oldalon egy fekete-fehér képet látsz, a másikon ugyanennek a képnek a színes változatát. Memorizáljátok a színes oldalt, majd fordítsátok meg a lapot, és jöhetnek a filcek! A győztes az lesz, aki a leggyorsabban és legpontosabban tudja visszaadni az eredeti ábrát. Készen álltok? Rajta! Nehezíteni szeretnél? Cseréljétek fel a filcek kupakját minden kör végén, így már nem is olyan egyszerű, igaz?

28. Splash társasjáték

Pörgős, kompakt, és a család minden tagja élvezi a játékot, kortól függetlenül – a Splash mindezen kritériumoknak megfelel. Egyező színű vagy alakú elemekből kell tornyot építenetek, viszont itt nem az örökélet a cél: ha pontot akarsz szerezni, akkor úgy kell mérnökösködnöd, hogy a következő játékosnál az egész építmény darabokra hulljon. Szétesett? Remek, akkor kezdhet elölről az építkezés, a cél a magasabb, de még mindig ingatag építmény felhúzása. Tegyétek próbára az ujjaitokat – és persze az idegeiteket!

29. Lost and Found társasjáték

Elvesztettél valamit? Ne aggódj, előbb-utóbb felbukkan! A Lost & Found kártyajátékban gyorsnak és óvatosnak kell lenned egyszerre: jegyezd meg a képeket, fordítsd meg a kártyát, aztán nevezd meg azokat a tárgyakat, amelyek előkerültek. Igyekezz, nehogy az ellenfeled megelőzzön! Mondj öt megtalált dolgot elsőként, és tiéd a győzelem! A különböző nehézségi szinteknek köszönhetően nem csak a gyerkőcök, a szülők is élvezni fogják a keresgélést. Próbáljátok ki!

30. Dixit jubileum kiegészítő

A Dixit Jubileum képeinek elkészítésében az összes korábbi Dixit kiegészítő illusztrátora részt vett, hogy lenyűgöző festményeikkel csodálatos világokba röpítsenek.

31. Escape the room - A szanatórium rejtélye

1913-at írunk, szerencsés nyertesként ingyenesen szállhatsz meg a Foxcrest szanatóriumban, ahol a közismert Dr. Gravely egészen új szintre emelte a gyógyfürdő kezelések színvonalát tehetős vendégei számára.
Teljes költségtérítés mellett vonattal utazol a helyszínre. De a hosszú utazást követően célba érve, te és a többi vendég lassan rádöbbentek, hogy ez nem egészen az a „wellnessélmény”, amire számítottatok…

32. Sztorikocka Fantázia kiegészítő

A Sztorikocka Fantázia a nagysikerű történetmesélős partijáték legújabb "nagy", vagyis kilenc kockás kiegészítője. A benne rejlő kockák azért néhányotoknak ismerősek lehetnek már, ugyanis az eddigi kilenckockásokkal ellentétben ez egyfajta "gyűjteményes" kiegészítő, amely a korábban önállóan megjelent Enchanted (elvarázsolt), Mythic (mitikus) és Medieval (középkor) kiegészítőket tartalmazza.

33. Timeline -Tudomány társasjáték

Vajon mit fedezett föl előbb Európa? Amerikát vagy Venezuelát? Tutanhamon fáraó sírjának feltárása mikor volt? Pompei kiásása előtt vagy után? Hát az atom felfedezése? 
Ilyen, és ehhez hasonló kérdésekre kell választ adnunk a Timeline - Tudomány és felfedezések játékban.

A pontos évszámot senkinek nem kell tudnia, elég, ha a játékosok tippelnek. Minél több kártya kerül az asztal közepére, annál nehezebb a soron következő játékosnak egy újat leraknia.

34. Elveszett játékok társasjáték

A gyerekek egész délután a parkban játszottak. Annyira belefeledkeztek a sok vidám élménybe, hogy itt-ott elhagyták a játékaikat. Amikor hazaindultak, csak a kijáratnál vették észre, hogy mennyi minden hiányzik. Segítsetek nekik megkeresni az elveszett játékokat!
Vidám társasjáték az óvodás és kisiskolás korosztálynak, mely játékosan fejleszti a megfigyelőképességet, a memóriát és a taktikus gondolkodást.

35. Cat Stax

Sok jó macska kis helyen is elfér. És ennek a kis helynek az alakja feladványonként változik.
12 cica, 48 feladvány - rájössz, hogyan tudnak összebújni a feladat szerinti területen? Válassz egy kihívást, és rendezd úgy a különböző méretű és formájú cicákat, hogy pontosan kitöltsék a lapot.

Tereljetek be minden állatot a pajtákba gyorsan, mert jön a farkas! Csak tartsátok fejben, melyikbe már kit sikerült betenni, és hol rejtőzik a réten a farkas!
Farkas Úr közeledik a réthez, és a kicsiknek nincs más dolga, mint egyesével felfordítani a virágkorongokat, és az alá bújt állatokat a megfelelő pajtába vezetni. Csak azt kell fejben tartaniuk, melyik pajtában ki van már benne, mert többen nem férnek be… Ráadásul a virágok alatt bújik meg a farkas is, ha azt fordítják meg, az éhes lompos eggyel közelebb lép a farmhoz. Könnyed és színes memóriajáték három éves kortól!
37. Kaleidoscope puzzle
Mintha színes rózsaablakot kellene a játékosnak összeraknia, amit a feladatkártyák kérnek. Hogy melyik korongokat kell a hatból összekombinálni, hogy a kívánt szín jelenjen meg a körcikkben csak a logikán és a színek ismeretén dől el.

A klasszikus Ország város játék friss újragondolása ez a társasjáték. Előnye hogy nincs szükség sem papírra sem tollra/ceruzára. Ebben a társasjátékban két csapat verseng a győzelemért, különböző témakörökben kell helyt állniuk az ABC betűi alapján véletlenszerűen. A cél természetesen itt is a pontgyűjtés viszont bonyolításként a pontozási rendszer alapján a lényeg hogy az adott betű szerepeljen a szóban nem pedig kifejezetten azzal kezdődjön. Fejleszti a vizualizációt mivel figyelni kell az adott betű helyét a szavakban amelyeket tippelünk. Szükség van alapismeretekre az adott témakörökhöz illetve gyors gondolkodásra.

A mosómedvék beszöktek a városba. Ott csatangolnak, játszanak éjszakánként, és mindent megtesznek, hogy hozzájussanak kedvenc csemegéjükhöz, az almához. A házőrzők viszont nem nagyon kedvelik ezt az éjszakai randalírozást; ha tehetik, elzavarják a macikat.
Legyen a te macid a legügyesebb! Lépj, és cseréld úgy a lapokat, hogy megnehezítsd a másik mosómedve dolgát!

40. Szabadulószoba junior

Szabadulószoba junior - végre egy szabadulós játék gyerekeknek már 6 éves kortól.

A cél: kiszabadulni! A megvalósítás már nem ilyen egyszerű!

Szerezzétek meg a kulcsot és kapcsoljátok ki a visszaszámlálót, és már meg is menekültetek. Egyszerűen hangzik, igaz? Ám ahhoz, hogy megkaparintsátok a kulcsot, 3 rejtvényt is meg kell oldanotok. Dolgozzatok csapatban, kattogjanak a kerekek, de vigyázzatok, nehogy kifussatok az időből!

Rókanyomon, díjnyertes kooperatív társasjáték az egész családnak. Nyomozzatok együtt, ne hagyjátok meglógni a gazfickót! Kis nyomozók nagy rejtélye. 

Valamelyik ravasz róka bizony elvitte a nagyi rétesét, nektek kell kitalálni, ki volt a tettes. A játék folyamán nyomokat kell gyűjtenetek és ezeket a már felfedett gyanúsítottakkal egyeztetni, hogy ki lehessen szűrni a lehetséges tetteseket. Pont úgy, mint egy vérbeli nyomozó. 

Fordítsatok fel 10 szörny kártyát, dobjatok a kockákkal, majd kapjátok el a kockáknak megfelelő szörnyet! Ki talál hamarabb három szemű, két lábú, vagy éppen négy karú rémséget? A szörnykártyákon fánkok láthatók, egy szörny elkapásával ennyi fánkot mentünk meg a bekebelezéstől. Aki a legtöbb fánkot menti meg, az a győztes! Jól fejleszti a gyerekek megfigyelő készségét, és segít az 1-től 5-ig számolás begyakorlásában.
Lépj be a mesevilág ajtaján, ahol a mese és varázslat nemcsak képzelet: palacsinták hercegnője, sütik királya és megannyi varázslatos személy fogad téged. Ébreszd fel a hercegnőket, és ne engedd, hogy a szomszédos lovagok elrabolják szíved választottját! A játék észrevétlenül fejleszti a memóriádat, stratégiádat, és az alapvető számtani készségeket.
Kijutottál a tiltott szigetről, túlélted a sivatag megpróbáltatásait - de vajon hogy fogod átvészelni a hatalmas, szörnyű vihart? Ez az új kooperatív társasjáték most igazán felvillanyoz! A csapatod feladata, hogy felderítsétek a lebegő várost és egy valódi áramkör létrehozásával beüzemeljétek a rakétákat a tomboló orkán kellős közepén. Vajon túlélitek, vagy lesodor titeket a szél a platformról?
2-5 játékos számára, 10 éves kortól ajánlott
Imádod a versenyjátékokat? Akkor ezt Neked találták ki! A játék két nagy fázisból áll: az egyikben fogadásokat tesztek a különböző versenyzőkre, hogy vajon ki hanyadik helyen fog célba érni, majd utána nincs is más, minthogy lejátsszátok a versenyt. De persze a játék tartogat még csavarokat! Tedd meg hát a téteket, és drukkolj a bajnokodnak! Wolfgang Kramer legendás játéka, új külsővel és kihívásokkal!
Szabadulj meg a kártyáidtól! Ezt nagyon egyszerűen megteheted, csak el kell végezned a rajtuk látható utasítást egy másik játékossal! Pacsizzatok, cseréljetek helyet, vagy csapkodjátok egymás kezét ficánkoló lazacként! Könnyű partijáték, amit kicsit és nagyon egyaránt élveznek majd!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Cikkek