Játékbolt Budapest

Okosjáték Játékbolt Budapest
Gyere el játszani! Játékaink többsége kipróbálható a boltban!

A játékbolt címe: 
1163 Budapest. VERES PÉTER ÚT 99.  Tel. 06 20 4337841  

Nyitvatartás: H-P 10-18, Szombat: 10-13

A JÁTÉKBOLTBAN AZ ÁRAK MEGEGYEZNEK A JÁTÉK WEBÁRUHÁZ ÁRAIVAL!

Az Őrs Vezér tértől csak 5-8 percre (kocsival vagy közlekedési eszközzel)! Őrs Vezér tértől 7 megálló a 44-es busszal, a Jókai Mór utca (Rendőrség) megállónál kell leszállni, majd vissza egy kicsit az Őrs Vezér tere felé.
 Csütörtökönként Fejlesztő Pedagógus segít ha kéred a játék választásban! Minden csütörtökön 16-18 óra között!

        


Fejlesztő Pedagógusunk, Czapáry Katalin:

 

Gyakran szervezünk INGYENES ÉS TÉRÍTÉSES PROGRAMOKat játékboltunkban Budapesten! Részletek itt, katt ide....
Évekig teszteltünk és válogattunk fejlesztő játékokat, hogy Ti egy helyen, kellemes környezetben megtalálhassátok a legjobb, minőségileg kiváló társasjátékokat és logikai játékokat játékboltunkban Budapesten és játék webáruházunkban!

2014 szeptemberben átalakult Játékboltunkról képek:

Játéksarok a boltban:
  

 GYERE EL BUDAPESTI JÁTÉKBOLTUNKBA! BARÁTSÁGOS, CSALÁDIAS KÖRNYEZETBEN VÁRUNK, ADDIG JÁTSZHATSZ, ADDIG VÁLOGATHATSZ AMÍG AKARSZ! SZÍVESEN SEGÍTÜNK KIVÁLASZTANI A NEKED TETSZŐ TÁRSASJÁTÉKOT VAGY LOGIKAI JÁTÉKOT!

Okosjáték játékbolt

Egy játékbolt ahol a legjobb logikai játékok és társasjátékok vannak a polcokon!

Olyan játékboltot keresel, ahol ismerik a játékokat, az eladó segítséget tud nyújtani? Olyan játékboltot, ahol ki is lehet próbálni a játékokat mielőtt megveszed? Játékboltunk olyan lehetőségeket kínál, melyet nagyon kevés játékboltban találhatsz meg. A kiszolgálás nálunk egy igazán jó játékbolthoz méltó, és a játékok kipróbálása is egészen egyedi szolgáltatás.

 

Az Okosjáték Játékbolt ilyen, ahova mindig érdemes bejönni! Játékboltunkban kellemes, családias környezetben várunk! Játékboltunkban kategóriákba soroltuk a különböző játékokat, hogy a keresést megkönnyítsük ezzel vásárlóink számára. Így bármilyen készségfejlesztő, logikai vagy oktató játékot keresel, az annak megfelelő kategóriában találod webshopunkban.

 

 

Legjobb díjnyertes társasjátékok

Legjobb, díjnyertes játékok az Okosjáték Boltban

Ha az utóbbi évek legjobb, díjnyertes családi társas- vagy logikai játékait keresed, nálunk megtalálod!
Melyek ezek a játékok? Ki választja ki az év játékává?


A Magyar Társasjátékdíjat a Magyar Társasjátékos Egyesület alapította 2010-ben.  A Magyar Társasjátékdíj elsősorban a családi társasjáték kategóriában kívánja díjjal jutalmazni a játékokat.
A díj kimondott célja, hogy a díjazott játékok ne igényeljenek komoly játékosi tapasztalatot, emellett alkalmasak legyenek családi körben való játékra, és lehetőleg 2-3 generáció különböző képviselőjének is szórakozást nyújtsanak.


2010-es év győztes társasjátéka a Dixit volt. 2011-ben ezt a címet a Finca társasjáték nyerte el. 2012-ben pedig a Mamutvadászt találta legjobbnak a zsűri.


További „dobogós" társasjátékok: Qwirkle, Samarkand, Aranyváros, Bumeráng, Keltis, Tobago, Aquaretto, Marrakech, Ticket to Ride társasjátékok.

 

Irány játékboltunk webáruháza >>>
Díjnyertes társasjátékokDíjnyertes társasjátékokDíjnyertes társasjátékokDíjnyertes társasjátékok

 

Az Okosjáték Játékboltban külföldi sikerdíjas és szakmai díjas játékok is megtalálhatóak. Folyamatosan figyelemmel kísérjük, melyek a díjazott játékok, többségüket magunk is leteszteljük mielőtt a polcainkra kerül. Eladóink így mély ismerettel rendelkeznek a társasjátékokról.


A Spiel des Jahres a legnevesebb nemzetközi díj. 1979 óta minden évben a legjobb családi játékot emeli ki. 2001 óta a gyerekjátékoknak is van külön Év gyerekjátéka díja, 2011-től pedig létezik a "Kennerspiel des Jahres" díj, vagyis a Gémer Év Játéka, ami már a gyakorlottabb, profi játékosoknak szóló játékokat jutalmazza.


Számos nemzetközi játékdíj létezik még, melyeket itt most nem sorolunk fel, inkább nevezzük meg a díjas játékokat:


Külföldön díjat nyert játékok: Camelot Junior (Smart Games), Rush Hour csúcsforgalom (ThinkFun), Qwirkle, Ticket to Ride, Sztorikocka, Zooloretto és még sok játék amit megtalálsz az Okosjáték Játékboltban.

 

Mik azok a logikai játékok?

A logikai játékok-at elsősorban a matematikához kapcsolják. Valóban, aki sokat játszik logikai játékokkal, annak jobban mehet az iskolában a matematika.

 

De miért?

A Logikai játékokat az különbözteti meg más játékoktól, hogy nem a szerencsén múlik, hanem gondolkodni is kell. Továbbá már a játék elején ki van tűzve a cél, amit el kell érni, és ez a cél a játék folyamán nem változik.

 

 

Miért jók a logikai játékok?

 

Örömet okoz, miközben észrevétlenül fejleszt.
Logikai játékokkal tréningezhetjük az agyunkat, mint a sportoló az izmait.

 

Ha a sportolónak eltörik a lába, akkor pár hét alatt olyan állapotba kerül, melyet aztán hónapok-évek alatt tud visszaszerezni. Ugyanez vonatkozik a logikai játékokra is. Ez nem azt jelenti, hogy mindig csak logikai játékokkal játsszunk. A gyerek fejlődéséhez legalább annyira szükség van szerep játékokra, alkotó-kreatív tevékenységre. De ha örömmel gyakran elővesszük a logikai játékainkat, akkor ez csak előnyünkre szolgálhat az iskolai teljesítményünket illetően is.

 

Nemcsak a matematikában van szükség a térlátásra, összefüggésekre, feladat megoldó képességre és kombinatív készségre, stb. Ezek a képességek egész életünk minőségét befolyásolják.
Aki szeret játszani gyerek korában (és elsősorban nem a számítógépes játékokra gondolok), az felnőtt korában is szívesebben leül egyedül vagy társaságban játszani.

 

 

Oktató társasjátékok

Oktató, készség- és képesség fejlesztő játékok az Okosjáték Játékboltban

Oktató társasjátékokKi nem szeretné, hogy gyermeke játékosan fejlődjön, okosodjon? Minden szülő vágya, hogy gyermeke jól teljesítsen az iskolában, sikeres legyen az életben.


Gyermekeinket segíthetjük, ha fejlesztjük készségeiket, képességeiket.
Mi a készség? A készség a tudatos tevékenység automatizált komponense. A készség megszerzése a szabályok ismeretén és azok sokszori gyakorlásán nyugszik. Egy szövegértő dolgozatnál már nem magáraOktató társasjátékokaz írásra, olvasásra, a helyesírásra kell figyelnünk, hanem már biztos alapokkal kell rendelkeznünk e téren.
Készségek: íráskészség (írásmozgás), beszédkészség (szókincs, stb.), elemi számolás készsége, szociális készség, stb.


Fontos, hogy a már kialakult készségek megkívánják a szinten-tartást (pl.: helyesírási, elemi számolás).
Mi a képesség? A képesség kialakulása hosszabb időt igénybe vevő folyamat, de ha kifejlődik (pl.: a logikus gondolkodás képessége), tartósan megmarad.


Oktató társasjátékokMely képességek fejlesztésére fordítsunk figyelmet? Mi a következőket emelnénk ki: kommunikációs képesség, a szociális képesség és a gondolkodás (logikai gondolkodás, kreativitás) fejlesztése.


Kommunikációs és szociális képesség fejlesztésére a társasjátékok többsége kíváló, a gondolkodás fejlesztéséhez pedig válogass a logikai játékaink között! Jó játékot és játékos okosodást kíván az Okosjáték Csapat!

 

 

 

 

 

 

Ritka társasjátékok

Ritka, egyedi, máshol nem kapható játékok

Ritka társasjátékokJátékboltunkban vannak olyan ritka játékok is, amelyeket csak pár helyen vagy csak a mi játékboltunkban találtok meg az országban!

A következő márkák találhatóak meg kínálatunkban a teljesség igénye nélkül:

 • LÜK,
 • Smart Games,
 • ThinkFun,
 • Piatnik,
 • Ravensburger.

Ritka társasjátékokRitka játék márkák:

 • Marbushka,
 • Djeco,
 • Bolyongolyó,
 • Automoblox,
 • Melissa & Doug,
 • HABA,
 • Goki (minőségi fa játékok),
 • Orchard Toys (angol minőségi játékok),
 • TP Toys,

és még amit itt felsorolni nem tudtunk. 

Ritka társasjátékokEzeket a játékokat hosszú évekig tudják játszani a gyerekek. Miért panaszkodnak mostanában a szülők, hogy nem játszik a gyerek a játékaival, pedig annyi van neki! Ebben is segítünk! Nézd meg tanácsainkat is, hogy milyen játékot érdemes választani és hogyan érdemes játszani!


Játékboltunkban biztosan találsz kedvetekre való játékot! Szívesen adunk tanácsot, de akár órákon keresztül saját magad felfedezheted a játékokat, nyugodtan nézelődhetsz, a játékboltban ki is próbálhatjátok a játékok többségét!

Amíg anyuka/apuka vagy a nagyszülő nyugodtan válogat, addig a "nagy játékos" kipróbálhatja a játékokat.

 

 

Okosjáték Játékbolt - A gondolkodtató játékok boltja Budapesten, gondolkodós játékok rendelhetők játék webáruházunkban is ha Budapesten nem tudod átvenni személyesen. Csak IQ játékbolt és logikai játékok boltja az Okosjáték? Nem, itt találsz gondosan összeválogatott és letesztelt könnyed, szórakoztató családi és party társasjátékokat is, ahol nem a gondolkodásé a főszerep, hanem a vidám együttlété.

Gyerekjátékok

Webshop díjunk


Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?

   

Ingyen játék
2012-06-07 00:00:00
2012-05-20 09:35:05
Android app
Kosár
0 árucikk
Szállítási díj
Szállítási díj  990Ft
Játékboltunk

    AKÁR MA* átveheted a Játékboltban itt:!

Bp. 16. ker. Veres Péter út 99.
*H-P 10-18, Szo 10-13

Hírlevél

Facebook
Partnereink

Partnereink listájához kattints a képre: